Selecteer een pagina

Workshop Speel je wijs

Workshop Speel je wijs

imageIrma Smegen heeft een zeer grote ervaring in het onderwijs en drama. Haar manier van lesgeven is zeer inspirerend en dat is zeker terug te zien in haar lesmaterialen.

Dit heb ik persoonlijk mogen ervaren tijdens een train de trainer dag. Daarom mag ik nu zelf ook trainingen aanbieden rondom dit geweldige concept.

Lees hier meer over Speel je wijs, woordenschat en drama.

De workshop:

De serie van drie workshops zorgt ervoor dat de methode echt een deel gaat worden van de praktijk door de herhaling en de eigen ervaring van de deelnemers.

1e bijeenkomst: We gaan aan de slag met diverse werkvormen en orienteren ons op de viertakt van Verhallen en de uitvoering van die viertakt in een dramales.

2e bijeenkomst: We bespreken de praktijkopdracht en gaan verder met het verkennen van diverse werkvormen en de opbouw van een complete dramales.

3e bijeenkomst: We herhalen de viertakt van Verhallen met diverse spelvormen en gaan aan de slag met nieuwe werkvormen en poppenspel waarbij we afsluiten met een eigengemaakte sokpop. We evalueren de opgedane kennis en maken afspraken met elkaar voor implementatie.

Eventueel wordt aanvullend een demonstratie gegeven van speeljewijs online.

Kosten:

Per workshop van 2 uur 392,– excl. reiskosten.

Vanwege mijn CRKBO registratie hoeft er geen BTW gerekend te worden.

De workshops  zijn gecertificeerd met  11 registeruren voor registerleraar.

Interesse of meer informatie?

Mail naar Info@jufmarita.nl

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: