logo-register_def_LR1_RGB-onderschrift-2

Wist je al dat al mijn workshops nu ook gevalideerd zijn door register Leraar?

Bij alle workshops kun je lezen hoeveel uren je kunt registreren wanneer je deelneemt. Mijn workshops mag je dus noteren als officiele bijscholing en kunnen dus ook zo bij je bestuur of directie als duurzame inzetbaarheid worden ingediend.

Volgens het nieuwe CAO heb je namelijk recht op 40 uur duurzame inzetbaarheid (Naar rato van je WTF) en jij mag zelf een keuze maken waar jij bijscholing, verdieping of inspiratie in denkt te kunnen gebruiken.

Mijn workshops kun je dus hiervoor inzetten. Je kunt ze als team of vanuit je stichting volgen maar wanneer je jullie school als gastlocatie aan mij doorgeeft, omdat je bijvoorbeeld de enige bent vanuit het team, regel ik nog een leuke extra korting.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden via info@jufmarita.nl

 

 

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares