logo-register_def_LR1_RGB-onderschrift-2

Wist je al dat al mijn workshops nu ook gevalideerd zijn door register Leraar?

Bij alle workshops kun je lezen hoeveel uren je kunt registreren wanneer je deelneemt. Mijn workshops mag je dus noteren als officiele bijscholing en kunnen dus ook zo bij je bestuur of directie als duurzame inzetbaarheid worden ingediend.

Volgens het nieuwe CAO heb je namelijk recht op 40 uur duurzame inzetbaarheid (Naar rato van je WTF) en jij mag zelf een keuze maken waar jij bijscholing, verdieping of inspiratie in denkt te kunnen gebruiken.

Mijn workshops kun je dus hiervoor inzetten. Je kunt ze als team of vanuit je stichting volgen maar wanneer je jullie school als gastlocatie aan mij doorgeeft, omdat je bijvoorbeeld de enige bent vanuit het team, regel ik nog een leuke extra korting.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden via info@jufmarita.nl

 

 

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares