Wist jij al dat ik workshops en inspiratiesessies kan verzorgen bij jullie op school, op een studiedag, tijdens een bouwoverleg of gewoon tussendoor?

Wil jij wel eens in een inspirerende bijeenkomst aan de slag met mindmaps en begrijpend luisteren voor kleuters of met het maken van een Yurls voor je groep?
Of ben jij meer geïnteresseerd in wat je allemaal kunt doen met een Ipad in de onderbouw of hoe je zelf passende content kunt creëren voor taalzwakke kinderen? Ik gebruik altijd een deel van mijn bijeenkomsten om praktisch aan de slag te gaan zodat je na afloop  naar huis gaat met een hoofd vol tips en nieuwe ideeën.

Ik heb hier op mijn website een aantal workshops kort omschreven maar allen zijn op aanvraag aan te passen qua inhoud en lengte. Ook combinaties zijn mogelijk. Mijn werkgebied is in eerste instantie zuidwest Nederland maar ook daarbuiten is mogelijk.

Neems vooral een een kijkje op mijn pagina en mail mij gerust voor meer informatie via mijn mailadres info@jufmarita.nl

 

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares