Wist jij al dat ik workshops en inspiratiesessies kan verzorgen bij jullie op school, op een studiedag, tijdens een bouwoverleg of gewoon tussendoor?

Wil jij wel eens in een inspirerende bijeenkomst aan de slag met mindmaps en begrijpend luisteren voor kleuters of met het maken van een Yurls voor je groep?
Of ben jij meer geïnteresseerd in wat je allemaal kunt doen met een Ipad in de onderbouw of hoe je zelf passende content kunt creëren voor taalzwakke kinderen? Ik gebruik altijd een deel van mijn bijeenkomsten om praktisch aan de slag te gaan zodat je na afloop  naar huis gaat met een hoofd vol tips en nieuwe ideeën.

Ik heb hier op mijn website een aantal workshops kort omschreven maar allen zijn op aanvraag aan te passen qua inhoud en lengte. Ook combinaties zijn mogelijk. Mijn werkgebied is in eerste instantie zuidwest Nederland maar ook daarbuiten is mogelijk.

Neems vooral een een kijkje op mijn pagina en mail mij gerust voor meer informatie via mijn mailadres info@jufmarita.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn online trainingen?

Trainingen, webinars, workshops. Facebook lives met coaching en inspiratie op het gebied van taal en ICT.

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn trainingsaanbod en workshops.

Via deze mailinglijst ben je als eerste op de hoogte van de komende events en aanbiedingen.
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Ga naar https://www.digitaalspeciaal.nl/online-academy/ voor meer informatie. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares