Hieronder zie je  mijn nieuwste aanbod

Bij juf Marita heb ik verschillende workshops gevolgd over het gebruik van de iPad. Haar duidelijke uitleg en goede voorbereiding zorgen ervoor dat ik snel aan de slag kan. Een aanrader dus!!

Anja

Leerkracht groep 2

Bij Marita heb ik onlangs weer een workshop gevolgd. Zoals altijd wordt alles duidelijk uitgelegd en leidt Marita je stap voor stap door de nieuwe ontwikkelingen heen. Een echte aanrader.
Loes

Leerkracht groep 1-2

Bruikbare inhoud, vlot tempo en uitdagende en afwisselende werkvormen. Ik heb veel nieuwe ideeën gekregen waarmee ik in de praktijk direct aan de slag kan tijdens deze workshop Taal en ICT in de onderbouw.
Francoise

Leerkracht groep 1-2

Bij de workshop passende apps kreeg ik voldoende uitleg over apps en heb ikkennis gemaakt met diverse nieuwe sites waar in de praktijk mee gewerkt kan worden.
Ik kreeg een goede ondersteuning van Marita en er was een goede afwisseling tussen uitleg en praktisch ermee aan de slag gaan.

Ik ben enthousiast naar huis gegaan.

Marloes

Leerkracht groep 2

Interesse in specifieke workshops?

Komt het in jullie team beter uit om een losse workshop te plannen? Willen jullie de focus op een bepaald onderwerp?
Bekijk dan hieronder mijn aanbod en mail mij voor een gesprek waarin we jullie wensen vrijblijvend kunnen bespreken.

Gynzy en Gynzykids in de klas

In deze workshop verkennen we samen de Gynzy software via een uitgebreide knoppencursus.
We nemen de vele mogelijkheden door van de Gynzy software en Gynzykids, en we bespreken de mogelijkheden hiervan voor jouw klas of jouw praktijksituatie.

  Passende apps voor jouw groep

  Heb jij ook een of meer iPads in de klas, en heb je nog geen idee wat je hiermee wilt doen?
  Ik laat je in deze workshop zien dat iPads wel degelijk een aanvulling kunnen zijn op je dagelijkse praktijk.

  Speel je wijs, woordenschat en drama

  Door middel van een verkenning van de viertakt van Verhallen, de achtergrond informatie, het boek en diverse materialen gaan we taal en dramalessen verweven tot een betekenisvol en compleet geheel waarbij woordenschat en drama ervoor zorgen dat taal weer leuk en interessant wordt voor taalzwakke kinderen.

  Taal & ICT en het jonge kind

  Tijdens deze inspiratiesessie neem ik je mee in de digitale wereld van apps, digibord en ICT tools. Welke mogelijkheden zijn er allemaal en wat kun je er mee in de onderbouw (groep 1 t/m 4) van het primair (speciaal) onderwijs.

  Heb je een vraag ?

  Neem hieronder contact op en ik mail je zo snel mogelijk terug!

   

  Marita Teunisse

  Marita Teunisse

  Eigenaar Digitaalspeciaal

  Mag ik je wat vragen?

  • Heb jij soms ook zo genoeg van al die workshops voor het onderwijs, gegeven door mensen die zelf nog nooit op de onderwijswerkvloer hebben gestaan?
  • Wil jij nu wel eens een workshop volgen voor de praktijk, gegeven door iemand uit de praktijk?
  • Wil jij graag meer doen met Taal en ICT in jouw dagelijkse kleuteronderwijs?

  Ik geef jou via deze site inspiratie en tips rondom taal, ICT en spelend leren voor kleuters en de groepen 3-4. Daarnaast kom ik je graag persoonlijk begeleiden in een workshop.

  Het is mijn missie om jouw taalonderwijs speciaal te maken, gebruikmakend van zoveel mogelijk ICT tools en spelende leervormen zoals drama en ontdekkend leren.

  DigiTAALspeciaal dus!

  Bij Marita heb ik onlangs een workshop gevolgd over passende apps voor taalzwakke kinderen.  Het was prettig om actief bezig te zijn. Fijn dat ik elke keer goede uitleg/hulp kreeg. Ook het werken in een kleine groep vind ik zelf erg prettig. Zeker een aanrader dus.
  Anne

  Leerkracht groep 1-2

  Tijdens het volgen van de workshop passende apps kregen we interessante informatie en veel bruikbare tools om mee te nemen naar de onderwijspraktijk. Ik ben erg enthousiast geworden. We hebben veel kunnen uitproberen en het was erg fijn om alles nog eens na te kunnen lezen in de stap voor stap handleidingen.

  Marieke

  Leerkracht groep 2

  Tijdens de workshop Gynzy in de onderbouw heb ik heel veel informatie en uitleg gekregen. Ik heb vele mogelijkheden ontdekt waar ik nooit van geweten heb. (huiswerk) Alles was ook goed bruikbaar in de praktijk.
  Trix

  Leerkracht groep 1-2

  Tijdens de workshop Gynzy in de onderbouw kreeg ik goede uitleg van Marita en mijn vragen zijn goed en helder beantwoord.
  Ik vind niet alle onderdelen van Gynzy even bruikbaar voor mijn praktijk maar ik heb veel handige informatie gekregen over tools, favorieten, kids en mijn lessen.
  Al met al heb ik veel geleerd, nu nog oefenen. 🙂
  Anja

  Leerkracht groep 1-2

  Heb je een vraag over de workshops of over de inhoud van deze site? Neem dan hier contact met mij op

  15 + 12 =

  2016-08-25-21-10-19

  Tot ziens!

  Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

  Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

  Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

  Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

   

  Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

  Download hier jouw gratis eBook

  In 5 stappen neem ik je mee om een digitaal verhaal te maken voor of met jouw leerlingen. Daarnaast krijg je meer dan 15 extra lessuggesties om direct mee aan de slag te gaan in jouw groep.

  Maak er een speciaal verhaal van, wat betekenisvol is en blijft.

   Meld je hier onderaan het formulier aan voor de gratis download  

   

  Jer ontvangt niet alleen het E-book, maar ook meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen ontvangen?
  En daarbij meteen ook toegang krijgen tot alle gratis downloads?

  Uitschrijven is altijd en op ieder moment mogelijk.

   

   

  Een downloadlink is onderweg naar je mailbox. Controleer ook je spambox, mocht je niets ontvangen hebben.

  Pin It on Pinterest

  Shares
  Share This

  Leuk dat je er bent!

  Delen mag natuurlijk!

  Shares