Hieronder zie je  mijn nieuwste aanbod

Bij juf Marita heb ik verschillende workshops gevolgd over het gebruik van de iPad. Haar duidelijke uitleg en goede voorbereiding zorgen ervoor dat ik snel aan de slag kan. Een aanrader dus!!

Anja

Leerkracht groep 2

Bij Marita heb ik onlangs weer een workshop gevolgd. Zoals altijd wordt alles duidelijk uitgelegd en leidt Marita je stap voor stap door de nieuwe ontwikkelingen heen. Een echte aanrader.
Loes

Leerkracht groep 1-2

Bruikbare inhoud, vlot tempo en uitdagende en afwisselende werkvormen. Ik heb veel nieuwe ideeën gekregen waarmee ik in de praktijk direct aan de slag kan tijdens deze workshop Taal en ICT in de onderbouw.
Francoise

Leerkracht groep 1-2

Bij de workshop passende apps kreeg ik voldoende uitleg over apps en heb ikkennis gemaakt met diverse nieuwe sites waar in de praktijk mee gewerkt kan worden.
Ik kreeg een goede ondersteuning van Marita en er was een goede afwisseling tussen uitleg en praktisch ermee aan de slag gaan.

Ik ben enthousiast naar huis gegaan.

Marloes

Leerkracht groep 2

Interesse?

Komt het in jullie team beter uit om een losse workshop te plannen? Willen jullie de focus op een bepaald onderwerp?
Bekijk dan hieronder mijn aanbod en mail mij voor een gesprek waarin we jullie wensen vrijblijvend kunnen bespreken.

Taal & ICT en het jonge kind

Tijdens deze inspiratiesessie neem ik je mee in de digitale wereld van apps, digibord en ICT tools. Welke mogelijkheden zijn er allemaal en wat kun je er mee in de onderbouw (groep 1 t/m 4) van het primair (speciaal) onderwijs.

Meer lezen?

Bekijk hieronder mijn ebook aanbod! 

Marita Teunisse

Marita Teunisse

Eigenaar Digitaalspeciaal

Mag ik je wat vragen?

  • Heb jij soms ook zo genoeg van al die workshops voor het onderwijs, gegeven door mensen die zelf nog nooit op de onderwijswerkvloer hebben gestaan?
  • Wil jij nu wel eens een workshop volgen voor de praktijk, gegeven door iemand uit de praktijk?
  • Wil jij graag meer doen met Taal en ICT in jouw dagelijkse kleuteronderwijs?

Ik geef jou via deze site inspiratie en tips rondom taal, ICT en spelend leren voor kleuters en de groepen 3-4. Daarnaast kom ik je graag persoonlijk begeleiden in een workshop.

Het is mijn missie om jouw taalonderwijs speciaal te maken, gebruikmakend van zoveel mogelijk ICT tools en spelende leervormen zoals drama en ontdekkend leren.

DigiTAALspeciaal dus!

Bij Marita heb ik onlangs een workshop gevolgd over passende apps voor taalzwakke kinderen.  Het was prettig om actief bezig te zijn. Fijn dat ik elke keer goede uitleg/hulp kreeg. Ook het werken in een kleine groep vind ik zelf erg prettig. Zeker een aanrader dus.
Anne

Leerkracht groep 1-2

Tijdens het volgen van de workshop passende apps kregen we interessante informatie en veel bruikbare tools om mee te nemen naar de onderwijspraktijk. Ik ben erg enthousiast geworden. We hebben veel kunnen uitproberen en het was erg fijn om alles nog eens na te kunnen lezen in de stap voor stap handleidingen.

Marieke

Leerkracht groep 2

Tijdens de workshop Gynzy in de onderbouw heb ik heel veel informatie en uitleg gekregen. Ik heb vele mogelijkheden ontdekt waar ik nooit van geweten heb. (huiswerk) Alles was ook goed bruikbaar in de praktijk.
Trix

Leerkracht groep 1-2

Tijdens de workshop Gynzy in de onderbouw kreeg ik goede uitleg van Marita en mijn vragen zijn goed en helder beantwoord.
Ik vind niet alle onderdelen van Gynzy even bruikbaar voor mijn praktijk maar ik heb veel handige informatie gekregen over tools, favorieten, kids en mijn lessen.
Al met al heb ik veel geleerd, nu nog oefenen. 🙂
Anja

Leerkracht groep 1-2

Heb je een vraag over de workshops of over de inhoud van deze site? Neem dan hier contact met mij op

4 + 7 =

2016-08-25-21-10-19

Tot ziens!

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares