Eindelijk daar is hij dan, de sint is in Gorinchem aangekomen en heeft inmiddels ook al vele andere steden en dorpen bezocht. Hoe doet ie dat toch 😉 
Ieder jaar maakte ik natuurlijk ook een echt feestje van ons lokaal.
Lees hier verder over hoe ik destijds de klas had ingericht heb en bekijk meteen hoe ik de speciale  Yurls pagina’s voor dit thema heb gevuld met gebarenliedjes, filmpjes, digitale verhalen en nog veel meer. 

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares