Komende week is het weer zover. De week van de lentekriebels is er weer.
Van 14 tot en met 18 maart staan weer veel scholen in het thema van de lentekriebels en alle onderwerpen die daarbij komen kijken. Seksuele voorlichting,  diversiteit, voorlichting, verdraagzaamheid  en ongewenste intimiteiten.
Allemaal erg leuke maar soms ook zware onderwerpen die je volgens mij het beste met een verhaal, een filmpje of een prentenboek kunt inleiden.

Op mijn yurlspagina  over seksuele vorming en diversiteit heb ik daarom ook tips en filmpjes staan die je daarbij kunnen helpen. Dus mocht je nog inspiratieloos zijn, kijk dan even op de site.

Vorig jaar hebben we in onze kleutergroep het lespakket grotendeels gevolgd. We hadden een thematafel met hartjes en veel boeken over baby’s, verliefd en het lichaam. Ik moet eerlijk bekennen dat we dit jaar er iets minder werk van gaan maken. Door ons huidige thema dat nu prominent aanwezig is, ihebben we voor een andere invulling van de week gekozen. Drie dagen lang gaan we deze week praten over bovenstaande onderwerpen en we gaan een bruggetje slaan tussen ons huidige thema en de lentekriebels. Onze klusjesman wordt namelijk verliefd. En wat dat allemaal voor gevolgen heeft…:)

 

 

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares