Online workshop Book Creator in de klas

59,95

In de workshop leer je hoe je aan de slag gaat met de app en de online tool Book Creator.
Naast alle uitleg over de knoppen en de mogelijkheden van de app, wordt er ook uitleg gegeven over de mogelijkheden binnen de online omgeving van Book Creator. Hiermee kun je vanaf ieder device aan de slag met interactieve opdrachten voor jouw leerlingen. Je leert hoe je een bibliotheek aanmaakt, hoe je die beheert en hoe je media en apps kunt integreren in deze tool.

Wil je liever in een online omgeving in jouw eigen tempo met videomodules aan de slag? Belkijk dan mijn  aanbod in de Digitaalspeciaal Online Academy.
Bij deze online training Book Creator in de klas ontvang je naast de videomodules en de bijbehorende ebooks en ander downloads ook maandelijks een live online coaching sessie en een toegang tot mijn besloten Facebook community waarin je al je vragen kunt stellen en waardoor je zeker weet dat je een schooljaar lang geïnspireerd blijft om Book creator ook echt op een creatieve manier in te zetten in jouw praktijk.

Ga voor dit aanbod naar academy.digitaalspeciaal.nl/cursusaanbod/

 

 

 

 

Uitverkocht

In deze online workshop neem ik je in 2 uur mee door de vele mogelijkheden van de app en de online omgeving  binnen de open-ended ICT tool Book Creator.. Ik leer je hoe je deze tool kunt gaan inzetten voor jouw leerlingen om ze op een creatieve manier via een ICT tool verhalen, presentaties, thematische opdrachten of samen met de groep een product te laten maken of een portfolio te vullen.

Wil je ook in 2 uur geïnspireerd worden om deze super veelzijdige tool in te zetten voor jouw leerlingen?
Wil jij eindelijk ICT en creativiteit samenvoegen door middel van een bruikbare tool die je vervolgens voor allerlei thema's, lesdoelen of begeleidingsdoelen kunt inzetten?
schrijf je dan in voor mijn online workshop.

In 2 uur geef ik je een rondleiding door de mogelijkheden en gaan we aan de slag met de tool Book Creator.
Bij inschrijving krijg je ook het bijbehorende digitale e-book met een uitgebreide handleiding zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.
Dit boek heeft totaal 37 pagina's en geeft een uitgebreide handleiding van de app en en online omgeving van Book Creator.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online workshop Book Creator in de klas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest