Aanbieding!

Omnidu , passend aanbod in een app

4,95 incl. btw

Met Omnidu bied je passend aanbod van jouw lesstof in een app. Zodra je jouw inhoud hebt toegevoegd krijg je automatisch gegenereerde interactieve verwerkingsmogelijkheden op verschillende leerlingniveaus.

 

Beschrijving

Omnidu is een digitale webtool met een uniek systeem, waarmee iedereen zelf op maat gesneden digitale inhoud voor zijn of haar onderwijs of leerlingen kan maken en uitwisselen via de bijbehorende bibliotheek.
De webtool is gebruiksvriendelijk, simpel en doeltreffend. De zelfgemaakte  digitale inhoud noem je een Omnidule.
Je kunt Omnidules maken rondom begrippen, gebaren, woordenschat, verhalen, categoriseren, enz.
Omnidu is ontstaan naar een initiatief van leerkrachten uit het speciaal onderwijs en biedt op dit moment een schat aan educatieve inhoud, gemaakt door collega’s uit het speciaal onderwijs in heel Nederland en België.
In dit ebook geef ik je in 13 pagina’s een stap voor stap handleiding voor het gebruik van Omnidu en geef ik je op de laatste 2 pagina’s  18 tips voor het inzetten van deze webtool in de praktijk .

Na het lezen van dit ebook heb je ideeën en inspiratie gekregen om te gaan werken met Omnidu in jouw klas. Ik moedig je aan om er mee te beginnen en te ervaren wat dit voor jouw leerlijnen zou kunnen betekenen.

Met het kleine bedrag wat ik voor dit ebook vraag, steun je mij zodat ik deze website in de lucht kan houden. Ik stel het daarom op prijs, wanneer je collega’s naar deze webshop verwijst, mochten zij ook aan de slag willen met dit inspiratieboek.

Alvast bedankt!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omnidu , passend aanbod in een app” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Pin It on Pinterest