Aanbieding!

E-book in 5 stappen een digitaal verhaal | aan de slag met Book Creator

34,95 29,95 incl. btw

In dit e-book kun je lezen hoe je aan de slag gaat met de app en de online tool Book Creator.
Naast alle uitleg over de knoppen en de mogelijkheden van de app, wordt er ook uitleg gegeven over de mogelijkheden binnen de online omgeving van Book Creator. Hiermee kun je vanaf ieder device aan de slag met interactieve opdrachten voor jouw leerlingen. Je leest hoe je een bibliotheek aanmaakt, hoe je die beheert en hoe je ander apps kunt integreren in deze tool. Verder krijg je tips voor gebruik van de uitgeprinte versie van een boek.

 

 

 

 

Beschrijving

Dit boek heeft totaal 37 pagina’s en geeft een uitgebreide handleiding van de app en en online omgeving van Book Creator.

NB: Dit e-book is een onderdeel van de masterclass Book Creator.
Wil je zelf alles uitvogelen en ben je best handig met de computer? Wil je het op eigen kracht uitvinden, zonder mijn handige demonstratievideo’s?  Dan heb je wellicht voldoende aan dit e-book.

Wanneer je de volledige masterclass volgt, krijg je dit boek cadeau samen met andere handige downloads en werkbladen. Via de masterclass krijg je ook toegang tot de speciale besloten Facebook community waarin je elkaar vragen kunt stellen en waar ik regelmatig nieuws op deel over Book Creator en lkive coaching geef.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om achteraf alsnog bij de masterclass in te stappen.
Wanneer je binnen een maand na aankoop van het e-book alsnog beslist om in te stappen bij de online masterclass, krijg je het aankoopbedrag terug als korting op jouw deelname.

Neem hiervoor altijd eerst contact op met mij via info@digitaalspeciaal.nl.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-book in 5 stappen een digitaal verhaal | aan de slag met Book Creator” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest