image

Vandaag ging ik de uitdaging aan van juf Bianca om een periscope uitzending te maken. Het is echt nog een uitprobeersel dus het stelt nog niets voor maar door haar enthousiaste uitzendingen ben ik aan het denken gezet. Wat zou ik ermee kunnen doen op het gebied van delen van informatie of coaching? Info over tabletgebruik? Digibord in de kleuterklas? Taalactiviteiten op de tablet? Taalactiviteiten voor taalzwakke kinderen?
Hebben jullie hier ideeën over? Laat ze dan hieronder achter bij de reacties.

Tip: download de app op je tablet of telefoon en volg juf Bianca en juf sanne. Erg inspirerend om te bekijken vind ik zelf.

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas en blijf meteen op de hoogte van het laatste nieuws van deze site.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: