Spel en hoekenwerk

Huishoekinspiratie

Huishoekinspiratie

De huishoek of de themahoek. Bij elk thema proberen wij altijd de huishoek aan te passen zodat de nieuwe woorden en begrippen optimaal gebruikt kunnen worden in het spel van de kinderen. Voor de broodnodige inspiratie gebruik ik Pinterest. Hoogstwaarschijnlijk Ken jij...

Spelhoeken en begeleiding!

Spelhoeken en begeleiding!

Spelen en spelbegeleiding. Soms krijg ik wel eens de vraag van collega's uit de hogere groepen; "Waarom veranderen jullie toch iedere keer die hele klas?" Ik antwoord dan standaard dat dit onze methode is bij het thematisch onderwijs met kleuters. Zoals er in de...

Jippie, eindelijk een rekenhoek!

Eindelijk een rekenhoek! Vandaag heb ik eindelijk een rekenhoek ingericht in de klas. Ik wilde er vorig schooljaar al een in de klas maar het kwam er steeds niet van. Geen plaats in het lokaal, geen tijd om in te richten, enzovoorts. Vorige week keek ik naar een...

Samen komen we verder…

Heb jij ook een mooie tip of een idee voor een blog? Of heb je een vraag naar aanleiding van een blog? Laat het mij weten in een reactie. 

 

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares