Ken jij Speel je wijs?

Deze methode is geschreven en bedacht door Irma Smeegen. Zij heeft een zeer grote ervaring in het onderwijs en drama. Haar manier van lesgeven is zeer inspirerend en dat is zeker terug te zien in haar lesmaterialen.

Dit heb ik persoonlijk mogen ervaren tijdens een train de trainer dag. Daarom mag ik nu zelf ook trainingen aanbieden rondom dit geweldige concept.

De workshop:

De serie van drie workshops zorgt ervoor dat de methode echt een deel gaat worden van de praktijk door de herhaling en de eigen ervaring van de deelnemers.

1e bijeenkomst: We gaan aan de slag met diverse werkvormen en orienteren ons op de viertakt van Verhallen en de uitvoering van die viertakt in een dramales.

2e bijeenkomst: We bespreken de praktijkopdracht en gaan verder met het verkennen van diverse werkvormen en de opbouw van een complete dramales.

3e bijeenkomst: We herhalen de viertakt van Verhallen met diverse spelvormen en gaan aan de slag met nieuwe werkvormen en poppenspel waarbij we afsluiten met een eigengemaakte sokpop. We evalueren de opgedane kennis en maken afspraken met elkaar voor iplementatie.

Eventueel wordt aanvullend een demonstratie gegeven van speeljewijs online.

Voor meer informatie kun je op de speciale pagina verder lezen voor de details. Klik hier voor meer informatie.

Je vind hier trouwens ook het aanbod voor Speel je mee in Lilaland, onderzoekend en ontwerpend leren voor jonge kinderen.

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares