Zijn jullie ook al stiekum op zoek naar inspiratie voor de gezellige sinterklaastijd? Op mijn 3 yurlspagina’s kun je veel links en lestips vinden voor dit thema.

Op de pagina sinterklaas vind je vooral lestips en handige links.yurls

Op de pagina sinterklaas fimpjes en boeken vind je vooral digitale prentenboeken en leuke filmpjes, maar ook links naar schoolbordportaal en diverse schoolTV series zoals zandkasteel. Daarnaast is er ook een handige directe link naar het sinterklaasjournaal!sintjournaal

 

 

Op de pagina Sinterklaas liedjes vind je liedjes van oudsher bekend maar ook de nieuwste hits en daarnaast ook handig: een aantal sinterklaasliedjes met gebaren.sint_met_gebaren

 

 

Dus ben je nog aan het nadenken, kijk dan vooral eens hier rond en laat je verrassen op mijn Yurls Juf Marita

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares