Nu het sinterklaasfeest dan toch echt in zicht begint te komen is het altijd handig om een mooie aftelkalender bij de hand te hebben. Onmisbaar voor iedereen maar vooral ook voor kinderen waarbij het verwerken van alle impulsen rondom sinterklaas sowieso al een hele opgaaf is.

Je maakt het voor deze kinderen duidelijk, overzichtelijk en vooral inzichtelijk. Je kunt er op aangeven wat er wanneer staat te gebeuren en de kinderen krijgen grip op hun werkelijkheid die in deze maanden redelijk op zijn kop komt te staan.

Gynzy heeft hiervoor een mooie tool kaar staan. De sintesint_aftelkalenderrklaas aftelkalender. Je kunt hem al gebruiken vanaf maandag 9 november.

 

 

 

Het leuke van deze tool is dat je hem ook kunt printen en door middel van het tweede kopieerblad kun je er een echte kalender met luikjes van maken. Dus digitaal of zelf geknutseld, de aftelkalender is er klaar voor. Nu wij nog 🙂 !

pinterest_sinterklaas

PS Heb je geen Gynzy account? Op mijn pinterestboard Sinterklaas vind je nog meer handige en leuke tips, waaronder meerdere aftelkalenders.

 

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas en blijf meteen op de hoogte van het laatste nieuws van deze site.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Download hier jouw gratis eBook

In 5 stappen neem ik je mee om een digitaal verhaal te maken voor of met jouw leerlingen. Daarnaast krijg je meer dan 15 extra lessuggesties om direct mee aan de slag te gaan in jouw groep.

Maak er een speciaal verhaal van, wat betekenisvol is en blijft.

 

 

Een downloadlink is onderweg naar je mailbox. Controleer ook je spambox, mocht je niets ontvangen hebben.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: