Nu het sinterklaasfeest dan toch echt in zicht begint te komen is het altijd handig om een mooie aftelkalender bij de hand te hebben. Onmisbaar voor iedereen maar vooral ook voor kinderen waarbij het verwerken van alle impulsen rondom sinterklaas sowieso al een hele opgaaf is.

Je maakt het voor deze kinderen duidelijk, overzichtelijk en vooral inzichtelijk. Je kunt er op aangeven wat er wanneer staat te gebeuren en de kinderen krijgen grip op hun werkelijkheid die in deze maanden redelijk op zijn kop komt te staan.

Gynzy heeft hiervoor een mooie tool kaar staan. De sintesint_aftelkalenderrklaas aftelkalender. Je kunt hem al gebruiken vanaf maandag 9 november.

 

 

 

Het leuke van deze tool is dat je hem ook kunt printen en door middel van het tweede kopieerblad kun je er een echte kalender met luikjes van maken. Dus digitaal of zelf geknutseld, de aftelkalender is er klaar voor. Nu wij nog 🙂 !

pinterest_sinterklaas

PS Heb je geen Gynzy account? Op mijn pinterestboard Sinterklaas vind je nog meer handige en leuke tips, waaronder meerdere aftelkalenders.

 

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares