Nu het sinterklaasfeest dan toch echt in zicht begint te komen is het altijd handig om een mooie aftelkalender bij de hand te hebben. Onmisbaar voor iedereen maar vooral ook voor kinderen waarbij het verwerken van alle impulsen rondom sinterklaas sowieso al een hele opgaaf is.

Je maakt het voor deze kinderen duidelijk, overzichtelijk en vooral inzichtelijk. Je kunt er op aangeven wat er wanneer staat te gebeuren en de kinderen krijgen grip op hun werkelijkheid die in deze maanden redelijk op zijn kop komt te staan.

Gynzy heeft hiervoor een mooie tool kaar staan. De sintesint_aftelkalenderrklaas aftelkalender. Je kunt hem al gebruiken vanaf maandag 9 november.

 

 

 

Het leuke van deze tool is dat je hem ook kunt printen en door middel van het tweede kopieerblad kun je er een echte kalender met luikjes van maken. Dus digitaal of zelf geknutseld, de aftelkalender is er klaar voor. Nu wij nog 🙂 !

pinterest_sinterklaas

PS Heb je geen Gynzy account? Op mijn pinterestboard Sinterklaas vind je nog meer handige en leuke tips, waaronder meerdere aftelkalenders.

 

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares