De Blue-Bot en de mogelijkheden

In een vorig blogartikel had ik al beschreven wat de mogelijkheden zijn van de kleine handige en super leuke Blue-Bot .

 

Om dit nog eens te verduidelijken heb ik een kort introductiefilmpje gemaakt. Hierin zie je een aantal mogelijkheden van de Blue-Bot in combinatie met de gratis bijbehorende app.

In mijn groep zijn de kleuters razend enthousiast, vooral de lampjes en het binnenwerk, wat je goed kunt zien bij de Blue-Bot, vonden ze erg interessant.

 

 

Kijk juf, van binnen heeft deze allemaal wieltjes. Deze is wel heel slim denk ik!

Wil je ook kans maken op een kortingsbon voor een Blue-Bot? Laat dan meteen hieronder een reactie achter.

Op 31 maart 2017 verloot ik 10 kortingsbonnen.  Je kunt dan de Blue-Bot aanschaffen met 10% korting!

Bekijk het complete aanbod via onderstaande link.

6 Reacties

 1. Sandra

  Een Blue bot is een fantastische verrijking voor de kleuters! Met hun onbevangenheid staan ze open voor alles wat met programmeren te maken heeft. Ik zou naast de bee bot graag nog een blue bot erbij willen zodat we mei nog meer creativiteit beiden kunnen laten werken.

  Antwoord
  • Marita

   Je naam staat genoteerd! ūüôā

   Antwoord
 2. juf ruth

  Mooie techniek om kleuters kennis te laten maken met programmeren! Onze kleuters zouden t te gek vinden hiermee aan de slag te gaan! En de juf ook;) zodat ze hopelijk haar collega s kan inspireren en uitdagen tot meer techniek in de klas!

  Antwoord
 3. Hilde

  Onze kleuterjuffen zouden hiermee héél graag aan de slag gaan!

  Antwoord
 4. Aurora Smit

  Ik doe graag mee met deze winactie. Op onze neveninstroom ben ik (mede dankzij jouw berichten) gestart met de inzet van Osmo en het werkt zo fijn! Een b-bot of blue bot missen wij nog en dan zou een meevaller in de aanschaf heel fijn zijn. Dan kunnen we meteen een transparantie mat aanschaffen en aan de slag!

  Antwoord
  • Marita

   Leuk om te horen Aurora, ik noteer je naam erbij, vanavond kies ik de winnaars !

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvanghet ebook Tips voor TOS en bijpassende apps

Ontvang de gratis download: Tips voor Tos en bijpassende apps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang ook af en toe een mail met nieuws en updates over mijn activiteiten online.  Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Groet, Marita teunisse

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Wil je op de hoogte blijven van mijn online trainingen?

Trainingen, webinars, workshops. Facebook lives met coaching en inspiratie op het gebied van taal en ICT.

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn trainingsaanbod en workshops.

Via deze mailinglijst ben je als eerste op de hoogte van de komende events en aanbiedingen.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest