Hebben jullie ook al zo heerlijk kunnen uitslapen of uitrusten dit weekend? Nu nog maar een paar dagen tot de kerst. Deze worden door jullie waarschijnlijk ook allemaal benut voor het inkopen van de laatste kerstboodschappen of misschien cadeautjes. Bij mij wordt het vooral ook het inhalen van allerlei huishoudelijke klusjes.

Ik zelf ga ook eens heerlijk snuffelen op de site van bol.com. Ons bestuur heeft als kerst gratificatie een cadeaubon gegeven, dus die ga ik eens heerlijk aan dingen voor mezelf besteden.
Klik hier voor de kerstactie van bol.com.

Verder ga ik wat leuke boeken en artikelen doorlezen en wat ideeën voor deze website uitwerken. Natuurlijk alles in een vakantietempo, maar houd de site in de gaten voor de nieuwste berichten of like mijn facebookpagina. Dan blijf je automatisch op de hoogte.

Meld je eenvoudig aan door op de banner hiernaast te klikken! Ik wacht geduldig op de 1000e bezoeker. Het lijkt mij geweldig zo’n mooi rond  getal bovenaan mijn pagina 😉

 

 

 

 

 

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas en blijf meteen op de hoogte van het laatste nieuws van deze site.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: