Jullie weten inmiddels allemaal wel dat ik fan ben van het digitale prikbord padlet. Vandaag kreeg ik bericht dat er speciaal voor de dag van de leraar een nieuw jasje is toegevoegd aan de collectie.

Omdat ik op die speciale dag een workshop mag geven over laagdrempelige ICTtools in de onderbouw gebruik ik padlet bij mijn evaluatiemoment en komt deze achtergrond meteen goed van pas. Ik laat de cursisten hun evaluatie hierop online invullen, hebben ze meteen de ervaring en kunnen ze er eventueel hun vraag of contactgegevens op achterlaten zodat ik er later op terug kan komen.

Zeg nou zelf…ziet er toch gewoon leuk uit?

padlet_workshop

Voor meer informatie over padlet, lees hier mijn tips en bekijk het instructiefilmpje!

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares