Selecteer een pagina

Jullie weten inmiddels allemaal wel dat ik fan ben van het digitale prikbord padlet. Vandaag kreeg ik bericht dat er speciaal voor de dag van de leraar een nieuw jasje is toegevoegd aan de collectie.

Omdat ik op die speciale dag een workshop mag geven over laagdrempelige ICTtools in de onderbouw gebruik ik padlet bij mijn evaluatiemoment en komt deze achtergrond meteen goed van pas. Ik laat de cursisten hun evaluatie hierop online invullen, hebben ze meteen de ervaring en kunnen ze er eventueel hun vraag of contactgegevens op achterlaten zodat ik er later op terug kan komen.

Zeg nou zelf…ziet er toch gewoon leuk uit?

padlet_workshop

Voor meer informatie over padlet, lees hier mijn tips en bekijk het instructiefilmpje!

Related Post

Pin It on Pinterest

Share This

Download hier jouw gratis eBook

Maak in 5 stappen een digitaal verhaal en krijg meer dan 15 extra lessuggesties om direct mee aan de slag te gaan in jouw groep.

 

Bekijk je dit per mobiel telefoon? Klik dan hier http://eepurl.com/cERwNH

Een downloadlink is onderweg naar je mailbox. Controleer ook je spambox, mocht je niets ontvangen hebben.

%d bloggers liken dit: