Jullie weten inmiddels allemaal wel dat ik fan ben van het digitale prikbord padlet. Vandaag kreeg ik bericht dat er speciaal voor de dag van de leraar een nieuw jasje is toegevoegd aan de collectie.

Omdat ik op die speciale dag een workshop mag geven over laagdrempelige ICTtools in de onderbouw gebruik ik padlet bij mijn evaluatiemoment en komt deze achtergrond meteen goed van pas. Ik laat de cursisten hun evaluatie hierop online invullen, hebben ze meteen de ervaring en kunnen ze er eventueel hun vraag of contactgegevens op achterlaten zodat ik er later op terug kan komen.

Zeg nou zelf…ziet er toch gewoon leuk uit?

padlet_workshop

Voor meer informatie over padlet, lees hier mijn tips en bekijk het instructiefilmpje!

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares