Selecteer een pagina

A722E0FA-B4A3-4C98-A0CB-52335F42CD19 _ROD0796

_ROD0757 _ROD0761  20140822_161011

Ik werk al Bijna 30 jaar in het Cluster 2 onderwijs en geef les aan kinderen met TOS (taalontwikkelingsstoornissen) en slechthorenden. Ik sta als leerkracht in de onderbouw. Nog steeds met heel veel plezier trouwens.

De leerlingen brengen mij elke dag weer nieuwe inspiratie en prachtige momenten van interactie. Om mijn passie voor het lesgeven te delen ben ik deze website gestart waarop ik alle links, tips en ideeën  die ik verzamel op mijn overige sites, kan delen met jullie in blogs en meer.

Na ervaring te hebben opgedaan in de afgelopen schooljaren met workshops ontwikkelen en geven binnen mijn eigen team, geef ik nu ook trainingen aan collega’s in het land.

Sinds 2014 mag ik officiële Gynzy trainingen geven aan belangstellenden.
Ik geef echter ook workshops voor digibordinspiratie of Yurls.
Kennis=delen, het geeft mij enorme voldoening om collega’s in het land op weg te helpen in de wereld van het digibord en ICT en al zijn mogelijkheden.

Daarnaast ligt mijn expertise op het gebied van taalverrijking toepassen in thematisch kleuteronderwijs. Dit kan zijn door gebruik van ICT maar ook door spel, hoekeninrichting, ontdekkend leren en drama.
In het voorjaar van 2016 heb ik een opleiding tot ICT-Coach afgerond en vanaf 1 oktober 2016 mag ik mij trainer noemen van de methode: Speel je mee in Lilaland. Door deze aanvulingen kan ik hopelijk nog meer mensen op een adequate manier inspireren en begeleiden.

Dus neem gerust contact met mij op wanneer je belangstelling hebt.

Mail voor vragen naar: info@digitaalspeciaal.nl

Recente publicaties op een rijtje:pinterest

Over Pinterest en pinnen voor leerkrachten in het AOB blad.
Ik heb in het AOBblad verteld over Pinterest, samen met een aantal andere online collega’s.
Lees het hier terug.

Over het gebruik van Social Media in het Speciaal onderwijs
Ik ben geïnterviewd over mijn praktijkervaringen met Social Media en ik ben naar het congres voor speciaal onderwijs geweest in november 2015 voor de uitreiking 20151127_170117van dit prachtige boek. Wat overigens te koop, maar ook te downloaden is.
Lees hier het volledige artikel terug.

Over iPads en taalontwikkelingsstoornissen (TOS) in het onlinemagazine Like-to-share2016-04-09_1901

Lees het hier terug.

Over Computers en ICT gebruik op school in het magazine COS (Computers op school).20160409_190645-1.jpgLees het hier terug.

Ik heb ook nog een aantal livestream uitzendingen gedaan op Periscope over allerlei onderwijsthema’s. (Terug te vinden op mijn Youtube kanaal)
Daarnaast ben ik vorig jaar natuurlijk deze website gestart om nog meer online te kunnen delen van wat mij boeit en bezighoudt. Gezien het aantal bezoekers per dag weten een aantal mensen mij al regelmatig te vinden, bedankt daarvoor!

Foto 18-03-16 20 02 15
Dit is de officiële naam van mijn bedrijf, en ook de titel van deze website. Ik geef namelijk workshops en inspiratie-sessies over Taal, ICT en Digibordgebruik.
Nu vraag jij je waarschijnlijk af: “Wat voeg ik toe aan de reeks van onderwijscoaches in het land?”
Mijn expertise zit vooral in mijn aanbod voor kleuters en onderbouw, met de nadruk op taalontwikkelingsachterstanden en ICT. Ik wil collega’s aan de slag zetten met apps om de iPad op een passende en zinvolle manier in te zetten, zodat ze een verlengstuk van je leerstofaanbod worden. Ik zou graag kleuterjuffen en meesters inspireren om het internet te ontdekken en het digibord zinvol gebruiken in de klas. Ik wil collega’s helpen wanneer ze handelingsverlegen zijn bij leerlingen met taalachterstanden of taalstoornissen.  En…..ik heb natuurlijk ook mijn eigen praktijkervaring omdat ik nog steeds wekelijks 20 uur in een kleutergroep in het Speciaal Onderwijs werk.

flyer_juf_marita
Dus heb je een vraag, stel die dan. Hieronder via een reactieformulier, via mijn Twitteraccount of mijn Facebookpagina.
En heb je interesse in mijn aanbod voor workshops? Kijk dan eens hier rond.

Veel inspiratie gewenst!

Meer van Juf Marita:

Facebookfacebook followTwitter twittervogelPinterest624px-Pinterest_Logo.svg vrij _ROD0812

Juf Marita on Yurls yurls  en scoop.itscoop.it

 

 

Neem hier contact met mij op

3 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: