Hallo ik ben Marita Teunisse

Wil je meer weten over mij?

Dit is mijn verhaal

Ik ben Marita Teunisse en werk parttime in een kleutergroep in het speciaal onderwijs, cluster 2. Dit is onderwijs voor leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en slechthorenden leerlingen.

Ik sta al 30 jaar voor de klas en geniet nog elke dag van de directe feedback van mijn leerlingen en de samenwerking met ouders en collega’s.
Mijn Motto: Iedere dag leer je weer wat bij, want in het onderwijs is elke dag anders.
Ik wil persoonlijke records breken door een steeds grotere groep onderwijscollega’s te inspireren door middel van workshops en coaching op het gebied van ICT, Taal en ontdekkend leren.

Naast mijn werk als juf ben ik gediplomeerd ICT-Coach en eigenaar van mijn eigen bedrijf: DigiTAALspeciaal, onderwijscoaching en inspiratie.
Via deze website deel ik artikelen en inspirerende voorbeelden vanuit mijn eigen praktijk in de klas en vanuit mijn bedrijf.
Sinds 2011, het jaar van de intrede van het digibord in mijn groep, beheer ik meerdere yurls-sites waarvan de grootste al meer dan 400.000 bezoekers heeft. Ik ben actief op pinterest en Twitter en ik beheer een druk bezochte Facebookpagina.

 

Ik vind het geweldig om collega’s te inspireren en te begeleiden met workshops en coachingstrajecten.
Ik ben een vat vol kennis op het gebied van ICT, betekenisvolle taal, visuele ondersteuning en spelend en ontdekkend leren en hoe je dit kunt toepassen op een speciale doelgroep, namelijk het taalzwakkere kind.

 

Mijn bedrijf bestaat achter de schermen uit een aantal bezigheden:

 

  • Internet Marketing 80%
  • Blogs en artikelen 95%
  • Klantentevredenheid 90%
  • Workshops en inspiratiebijeenkomsten 65%

Heeft u een vraag? Neem dan hier contact met mij op

1 + 13 =

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas en blijf meteen op de hoogte van het laatste nieuws van deze site.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: