Jawel eindelijk is het dan zover, nog 1 nachtje slapen en het is kerstvakantie. Op het moment dat ik dit schrijf zit ik eigenlijk, gek genoeg, nog vol energie.

Ik heb deze week drie dagen gewerkt, vandaag was ik vrij maar ben ik terug naar school gegaan voor een afscheidsreceptie van een dierbare collega die met pensioen gaat. Morgen hebben wij op school een kerstmarkt voor ouders en familie, een kerstlunch met de kinderen samen in de klas en in de middag een moment waarin we afscheid nemen van onze lieve Sanne. Na anderhalf jaar in onze klas is dat altijd even slikken voor zowel ouders als juffen. Eigenlijk ben ik morgen dus vrij maar je snapt het al, ik ga toch even kijken en mezelf nuttig maken, want zoveel gezelligheid wil ik uiteraard niet missen. Die laatste loodjes, waar ik laatst op facebook over schreef, zie ik dus niet zozeer als loodjes maar ze zijn wel intens.
Alle kinderen zijn toe aan vakantie en dat merk je aan alles. De hele week is de vaste routine van de klas al minder of niet aanwezig. Er moeten nog dingen afgemaakt worden voor de kerstmarkt, we oefenen kerstliedjes met andere groepen samen en de juffen zijn druk, druk, druk.  En dat laatste werkt als een antenne, je straalt het af op de kinderen, dus die worden ook druk, druk, druk!!
het beste is gewoon erbij gaan zitten en genieten van het moment. Daarom ging deze juf woensdagmiddag dan ook naar huis met een gezicht en haren vol glitters, na een kleine stoeipartij waarbij iedereen even door elkaars haren mocht woelen (met glitterhanden).
Ach, je bent een kleuterjuf of niet toch? 🙂
Ik heb zin in morgen, maar zeker ook zin in vakantie!

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares