juf maritaSinds een paar dagen ben ik mijn site aan het verhuizen naar een nieuwe plek op het internet. De naam is  nu voortaan Jufmarita.nl Alle inhoud is nog hetzelfde maar de layout is iets anders. Omdat ik geen webbouwer ben duurt alles wat langer dan gemiddeld. Dit is een test bericht. Ik ben benieuwd waar dit nu allemaal aan gaat komen.

 

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares