Wie van jullie heeft er vandaag ook zo genoten van het prachtige weer?

Ik zelf heb heerlijk in de tuin gewerkt en thee gedronken in de tuin in het zonnetje. Wel nog met een jas aan natuurlijk, maar het begin is er!!

Op mijn Yurls-site staat ook weer genoeg klaar om de lente te begroeten. Vorig jaar hadden wij thema “Het tuincentrum. alles groeit“, het jaar ervoor “kriebelbeestjes“, dit jaar zijn mijn duo en ik nog in beraad.  We zijn net begonnen met thema in de werkplaats” dus daar gaan we nog even mee verder.  Wordt het daarna rupsje nooit genoeg (met echte vlinders in de klas), leve de lente, op de kinderboerderij,….nog even nadenken dus.

Met welk thema gaan jullie de komende weken aan de slag?20150330_120925

 

20150325_143133IMG-20150415-WA0001

20150317_142751Bestand 19-04-15 21 50 16

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn online trainingen?

Trainingen, webinars, workshops. Facebook lives met coaching en inspiratie op het gebied van taal en ICT.

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn trainingsaanbod en workshops.

Via deze mailinglijst ben je als eerste op de hoogte van de komende events en aanbiedingen.
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Ga naar https://www.digitaalspeciaal.nl/online-academy/ voor meer informatie. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares