Op de maandagochtend kun je wel eens moeite hebben met opstarten maar met zulke leuke post als vandaag is je dag meteen goed.
Rond 10.00 uur werd er ineens een pakje bezorgd op mijn bureau. “Sinterklaas is er toch nog niet?” schoot het meteen door mijn hoofd.
Maar nee hoor, het pakje was van de enige echte Juf Sanne. Zei had namelijk op Facebook een oproep gedaan om een collega te taggen waarvan jij vond dat die een leuke Kleuteruniversiteit-tas had verdiend.

Ik had meteen 2 collega’s getagd maar op haar beurt had een van die collega’s mij dus ook getagd in een heel leuk facebookbericht.

 

20151109_202222Dus jullie raden nu zeker al wel wat er in mijn prachtige rode pakje zat vanochtend?
Ja hoor, de prachtige kleuteruniversiteit-tas! Met een heel lief kaartje van Juf Sanne “herself”.


20151109_20355120151109_203503

Daar ga ik voortaan dus uiteraard al mijn themamaterialen en mappen in meenemen naar school en naar huis. Want van de kleuteruniversiteit krijg je nooit genoeg!! Bedankt Sanne !!

20151109_105555-1

 

 

 

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares