Ja hoor, de lente is nu toch echt in aantocht. Je ziet het buiten, je merkt het aan de kinderen, “Juf mogen we met zonder jas?”.
Maar ook in de klassen staan weer veel lente-thema’s centraal: lentekriebels, kriebelbeestjes, in de tuin, enz.

Heb je nog een leuk bedrag voor je leeshoek openstaan of is het gewoon weer tijd om je boekenverzameling aan te vullen, dan heb ik hier leuke boekentips voor je.
Geen geld beschikbaar? Dan maar weer eens benadrukken bij je bestuur of leidinggevenden dat boeken echt een noodzakelijk onderdeel zijn in een klas. Zeker in een kleuterklas en een leeshoek. Boeken zijn onmisbaar, niet alleen prentenboeken maar vergeet ook zeker niet de informatieboeken, kijkboeken, en wat dacht je van luisterboeken op de Ipad?

Via deze link op mijn Yurls-website  kun je trouwens een aantal gratis QR codes downloaden voor prentenboeken op de Ipad of de tablet. Dat is alvast een begin toch?

Neem dus snel een kijkje bij mijn boekentips. Veel leesplezier alvast !

 

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares