Lente in je leeshoek.

Lente komt eraan en dat mag je zien in de natuur maar ook in de boeken in je klas. Hier vind je mijn eerste favoriete boeken over de lente, lentekriebels en kriebelbeestjes.

Dus heb je nog een bedrag open staan voor je leeshoek? Bestel dan hier via deze link of zoek via het zoekvenster.  Op deze manier krijg ik een klein percentage van de winst en kan ik daar weer leuke dingen mee doen voor deze website.

Onderwerp lente

Onderwerp lentekriebels

onderwerp kriebelbeestjes

Je kunt natuurlijk ook zelf boeken digitaliseren met de app book creator. De kinderen kunnen dan de themaboeken nog eens terug luisteren.

Meer weten over het digitaliseren van prentenboeken en de app Book Creator? Download dan gratis mijn eBook met meer dan 15 lesideeën en een handige 5 stappen handleiding.

Meer weten over de app en het gratis e-Book? Lees hier verder.

Niet gevonden wat je zocht. Tik dan je zoekwoord hier in!

0 reacties

Geef een reactie

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd mogelijk op ieder moment.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: