Vandaag zat ik een beetje te suffen op de bank met een hoofd vol verkoudheid en een stem die niet meer wilde. mezelf ietwat schuldig te voelen,20151117_142418 toen plotseling de postbode aanbelde en een leuk pakje afleverde. De sint? Nee ik had iets gewonnen bij een leuke facebookactie. Wat een mazzel!!

 

In het pakje zat de prachtige jaarkalender van Lemniscaat met op ieder maandblad een mooie uitvergroting uit een prentenboek. Wat een prachtige kalender, echt de moeite waard om een ereplekje te geven in je klaslokaal of in een kinderkamer.

En of dat nog niet mooi genoeg is. Als kers op de taart staat op de achterzijde steeds een schat aan tips en ideeën voor in de klas, en voor thuis,  over dat specifieke prentenboek.
Muziektips, tips voor bij het kalenderblad, tips voor bij het boek en extra’s.
PhotoGrid_1447766952387

 

Wat een prachtige aanwinst voor de klas of voor thuis. Ik kan jullie echt aanbevelen om deze kalender in huis te halen.

Download de kortingsbon hier en koop deze prachtige kalender in jouw boekhandel voor maar €10,00 !!

Ik zeg doen!!

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares