Heb jij wel eens gehoord van Kahoot? Dit is een online applicatie waarmee je een quiz of een leuk spel kunt maken waarin je de leerstof kunt verwerken die jij in jouw groep hebt aangeboden. Dus wil je eens weten hoe het niveau is in je groep op het gebied van rijmen of klankherkenning en wil je de leerlingen met herkenbare woorden of plaatjes aan de slag zetten? Maak een Kahoot quiz en: let the games begin!! De leerlingen zijn super betrokken en het plezier straalt er vanaf.
Wat heb je nodig: een digibord en voldoende Ipads per tweetal of per leerling.
Dus verzamel eens al die Ipads op je school en probeer het eens uit. Velen zijn je al voorgegaan. Hoe je een Kahoot speelt en hoe je er een maakt voor kleuters kun je hier lezen.

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares