Heb jij wel eens gehoord van Kahoot? Dit is een online applicatie waarmee je een quiz of een leuk spel kunt maken waarin je de leerstof kunt verwerken die jij in jouw groep hebt aangeboden. Dus wil je eens weten hoe het niveau is in je groep op het gebied van rijmen of klankherkenning en wil je de leerlingen met herkenbare woorden of plaatjes aan de slag zetten? Maak een Kahoot quiz en: let the games begin!! De leerlingen zijn super betrokken en het plezier straalt er vanaf.
Wat heb je nodig: een digibord en voldoende Ipads per tweetal of per leerling.
Dus verzamel eens al die Ipads op je school en probeer het eens uit. Velen zijn je al voorgegaan. Hoe je een Kahoot speelt en hoe je er een maakt voor kleuters kun je hier lezen.

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas en blijf meteen op de hoogte van het laatste nieuws van deze site.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Download hier jouw gratis eBook

In 5 stappen neem ik je mee om een digitaal verhaal te maken voor of met jouw leerlingen. Daarnaast krijg je meer dan 15 extra lessuggesties om direct mee aan de slag te gaan in jouw groep.

Maak er een speciaal verhaal van, wat betekenisvol is en blijft.

 

 

Een downloadlink is onderweg naar je mailbox. Controleer ook je spambox, mocht je niets ontvangen hebben.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: