Wij werken deze week aan onze laatste schoolweek hier in het zuiden en als leuke afsluiter van ons thema zomervakantie heb ik weer een Kahoot gespeeld met kleuters. De Kahoot is gemaakt voor kleuters en gaat over klankherkenning in het thema Zomer. Hij is geschikt voor oudste kleuters maar zeker ook nog leuk voor groep 3.

Veel collega’s vinden een Kahoot ontzettend leuk maar zijn toch wat huiverig om ermee aan de slag te gaan. Want, hoe doe je dat?

Voor een aantal is het ook onduidelijk dat je een Kahoot niet altijd zelf hoeft te maken, je kunt er natuurlijk ook een spelen van collega’s in het land.

Ik heb daarom een handleiding geschreven die je gratis kunt downloaden. Hierin staat precies beschreven wat jij als leerkracht moet doen om een Kahoot te zoeken, te starten op je digibord en te spelen. Ook beschrijf ik wat jouw leerlingen moeten doen op hun tablet of iPad. Super simpel dus!

Heb je nog een werkdag te gaan? Doe een Kahoot! Succes verzekerd!!

Download hier de handleiding.

Ga hier rechtstreeks naar de Kahoot : klankherkenning in thema zomer.

Wil je meer informatie over het maken van een Kahoot? Ga dan naar mijn speciale pagina, inclusief demonstratievideo!

 

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares