Wij werken deze week aan onze laatste schoolweek hier in het zuiden en als leuke afsluiter van ons thema zomervakantie heb ik weer een Kahoot gespeeld met kleuters. De Kahoot is gemaakt voor kleuters en gaat over klankherkenning in het thema Zomer. Hij is geschikt voor oudste kleuters maar zeker ook nog leuk voor groep 3.

Veel collega’s vinden een Kahoot ontzettend leuk maar zijn toch wat huiverig om ermee aan de slag te gaan. Want, hoe doe je dat?

Voor een aantal is het ook onduidelijk dat je een Kahoot niet altijd zelf hoeft te maken, je kunt er natuurlijk ook een spelen van collega’s in het land.

Ik heb daarom een handleiding geschreven die je gratis kunt downloaden. Hierin staat precies beschreven wat jij als leerkracht moet doen om een Kahoot te zoeken, te starten op je digibord en te spelen. Ook beschrijf ik wat jouw leerlingen moeten doen op hun tablet of iPad. Super simpel dus!

Heb je nog een werkdag te gaan? Doe een Kahoot! Succes verzekerd!!

Download hier de handleiding.

Ga hier rechtstreeks naar de Kahoot : klankherkenning in thema zomer.

Wil je meer informatie over het maken van een Kahoot? Ga dan naar mijn speciale pagina, inclusief demonstratievideo!

 

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares