Selecteer een pagina

Wij werken deze week aan onze laatste schoolweek hier in het zuiden en als leuke afsluiter van ons thema zomervakantie heb ik weer een Kahoot gespeeld met kleuters. De Kahoot is gemaakt voor kleuters en gaat over klankherkenning in het thema Zomer. Hij is geschikt voor oudste kleuters maar zeker ook nog leuk voor groep 3.

Veel collega’s vinden een Kahoot ontzettend leuk maar zijn toch wat huiverig om ermee aan de slag te gaan. Want, hoe doe je dat?

Voor een aantal is het ook onduidelijk dat je een Kahoot niet altijd zelf hoeft te maken, je kunt er natuurlijk ook een spelen van collega’s in het land.

Ik heb daarom een handleiding geschreven die je gratis kunt downloaden. Hierin staat precies beschreven wat jij als leerkracht moet doen om een Kahoot te zoeken, te starten op je digibord en te spelen. Ook beschrijf ik wat jouw leerlingen moeten doen op hun tablet of iPad. Super simpel dus!

Heb je nog een werkdag te gaan? Doe een Kahoot! Succes verzekerd!!

Download hier de handleiding.

Ga hier rechtstreeks naar de Kahoot : klankherkenning in thema zomer.

Wil je meer informatie over het maken van een Kahoot? Ga dan naar mijn speciale pagina, inclusief demonstratievideo!

 

Related Post

Pin It on Pinterest

Share This

Download hier jouw gratis eBook

Maak in 5 stappen een digitaal verhaal en krijg meer dan 15 extra lessuggesties om direct mee aan de slag te gaan in jouw groep.

 

Bekijk je dit per mobiel telefoon? Klik dan hier http://eepurl.com/cERwNH

Een downloadlink is onderweg naar je mailbox. Controleer ook je spambox, mocht je niets ontvangen hebben.

%d bloggers liken dit: