Interactieve apps

Omnidu app vernieuwd

Omnidu app vernieuwd

Omnidu app nu beschikbaar  Sinds een aantal jaren ben ik al fan van de digitale tool Omnidu.Onlangs is de website vernieuwd en het aanbod uitgebreid met een nieuwe gratis app. De Omnidu app.Reden genoeg dus om dit nieuws over Omnidu en de app met jullie te delen, want...

Jamboard, digitaal discussiëren

Jamboard, digitaal discussiëren

JamboardMijn digitale topper Jamboard In mijn top 3 van digitale tools voor interactie met de leerling, staat op dit moment Google Jamboard. Met Google jamboard kun je namelijk heel simpel en snel voorkennis activeren en feedback vragen, formatief evalueren dus. Je...

Kiene klanken voor de iPad

Kiene klanken voor de iPad

Eindelijk, de set is binnen Jippie!!! Ik heb weer een prachtige aanvulling op mijn interactief materiaal voor de iPad. De nieuwste stempelset van Educo i.s.m. Marbotic heet: KIENE KLANKEN Met deze mooie stevige houten stempels (ontwikkeld voor groep 3) kunnen, volgens...

Tiggly apps met materiaal

Tiggly apps met materiaal

App van de maand Ik ga proberen eens per maand een app te promoten die ik zelf heb geprobeerd en die ook geschikt is voor kinderen met TOS of taalontwikkelingsachterstand. Ik zeg met opzet "ook" want natuurlijk promoot ik ook apps die gewoon leerzaam, leuk en...

Samen komen we verder…

Heb jij ook een mooie tip of een idee voor een blog? Of heb je een vraag naar aanleiding van een blog? Laat het mij weten in een reactie. 

 

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares