*

merry christmas

ACTIE: Bekijk de decemberkortingen op academy.digitaalspeciaal.nl/decemberkorting/

Interactieve apps

Jamboard, digitaal discussiëren

Jamboard, digitaal discussiëren

JamboardfacebooktwitterinstagrampinterestlinkedinMijn digitale topper Jamboard In mijn top 3 van digitale tools voor interactie met de leerling, staat op dit moment Google Jamboard. Met Google jamboard kun je namelijk heel simpel en snel voorkennis activeren en...

Kiene klanken voor de iPad

Kiene klanken voor de iPad

Eindelijk, de set is binnen Jippie!!! Ik heb weer een prachtige aanvulling op mijn interactief materiaal voor de iPad. De nieuwste stempelset van Educo i.s.m. Marbotic heet: KIENE KLANKEN Met deze mooie stevige houten stempels (ontwikkeld voor groep 3) kunnen, volgens...

App met materialen en waarom ik een fan ben!

App met materialen en waarom ik een fan ben!

Apps met materialen, fan of niet? Voor wie het nog niet wist, ik ben groot fan van apps die gecombineerd kunnen worden met materialen.  Ze maken de iPad interactief en ze dagen meer uit tot samenwerken en deep-learning. Op Montessori scholen weten ze dit allang en de...

Tiggly apps met materiaal

Tiggly apps met materiaal

App van de maand Ik ga proberen eens per maand een app te promoten die ik zelf heb geprobeerd en die ook geschikt is voor kinderen met TOS of taalontwikkelingsachterstand. Ik zeg met opzet "ook" want natuurlijk promoot ik ook apps die gewoon leerzaam, leuk en...

Play Osmo voor de Ipad!

Play Osmo voor de Ipad!

Hoera, ik heb dan toch eindelijk de Play Osmo set voor de Ipad mogen bestellen en uitproberen. De complete Play Osmo GeniusKit  is te koop bij ICT Leskisten en bestaat uit: Basisstation Speelset voor Tangram Speelset voor Letters Speelset voor Numbers Dit zijn de...

Samen komen we verder…

Heb jij ook een mooie tip of een idee voor een blog? Of heb je een vraag naar aanleiding van een blog? Laat het mij weten in een reactie. 

 

Wil jij creatief aan de slag met taal en ICT?
Ontvang nu de kortingscode!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode voor mijn nieuwste jaarprogramma.
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares