Kennen jullie dat? Je ziet in je mailbox een alarmerend cijfer staan van veel te veel ongelezen mails?

Zelf heb ik daar regelmatig last van en ik  probeer daarom ook altijd selectief te werk te gaan met automatische nieuwsbrieven en dergelijke. Vaak heb je al te snel ergens op geklikt en vervolgens krijg je dagelijks een mailtje binnen met alweer “nieuwe” aanbiedingen of nieuws. Erg irritant vind ik zelf.

Toch kan een automatische nieuwsbrief van een bepaalde site wel handig zijn. Ik volg bijvoorbeeld zelf Juf Bianca. Zij geeft in haar nieuwsbrieven, die gelukkig niet dagelijks binnenkomen, altijd leuke extra downloads weg. Een aanrader dus.

Gisteren was ik op een cluster 2 congres (Simea in Lunteren) en kreeg ik de vraag van een directe collega waarom ik zelf nog geen nieuwsbrief had voor mijn site? Tja, waarom eigenlijk niet?

Het antwoord daarop is simpel. Ik wil dus niet dat ik zelf de mailboxen van anderen ga overstelpen en daarbij zou ik niet goed weten waar ik de tijd vandaan moet halen om ook dit onderdeel nog toe te voegen in mijn drukke weekschema. 🙂
Maar…. dat maakt het uiteraard niet onmogelijk om mij te volgen via de mail.

Je kunt jezelf namelijk abonneren op deze site. Telkens wanneer er dan iets nieuws wordt gepubliceerd krijg jij automatisch een mailtje hierover in je mailbox.obonneren

Je doet dit door je mailadres in te vullen in dit venster wat rechts in de zijbalk staat. Op deze afbeelding zie je een uitvergroting. Handig toch?

Zo blijf je altijd op de hoogte.

Wil je daarnaast ook van alle andere dingen op de hoogte blijven die ik deel, volg mij dan ook via facebook! Klik daarvoor de facebook vind-ik-leuk-button aan.

 

Bedankt voor het volgen allemaal!

 

 

 

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares