Dit jaar zat voor mij vol mooie momenten maar ook een aantal flinke dieptepunten. Voor iedereen die we missen steek ik daarom vanavond mijn  kaarsjes aan. Gelukkig waren er ook veel hoogtepunten. Een van  de hoogtepunten  was de start van deze site . Bedankt allemaal voor het volgen en voor iedereen een geweldig 2016.

 

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares