Ben jij ook ieder jaar op zoek naar leuke nieuwe ideetjes voor kerstkaarten? Je ziet de leukste voorbeelden op Pinterest voorbij komen maar soms mis je een stappenplan of de juiste materialen. Van veel voorbeelden wil je misschien je eigen versie maken. Of je wilt je leerlingen zelf creatief aan de slag zetten, zodat ze niet allemaal hetzelfde gaan maken.  TIP: Zet dan dit Pinterestbord met kerstkaarten als visueel inspiratiemiddel open op je digibord.. Van alleen de foto’s kunnen je leerlingen al heel geïnspireerd raken en heerlijk zelf aan de slag gaan. De kinderen kunnen coöperatief aan de slag en er zal een prachtig taalmoment ontstaan tijdens de activiteit.

Op mijn speciale Pinterestbord over kerstkaarten heb ik heel veel voorbeelden op een rijtje gezet en bij sommige voorbeelden zit zelfs een compleet stappenplan. Voor ieder wat wils dus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel plezier alvast!

 

 

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas en blijf meteen op de hoogte van het laatste nieuws van deze site.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: