het is weer bijna lente, ondanks het wisselvallige en soms nog flink koude weer, kijk ik de krokusbolletjes bijna uit de grond. Het carnavalsfeest is afgelopen en ik ben wel weer toe aan een zonnetje.

In een vorige blog meldde ik jullie al dat mijn bedrijf digitaalspeciaal deze maand maart één jaar bestaat. Dat mag natuurlijk gevierd worden en daarom lanceerde ik al de workshop actie.

Maar je mag natuurlijk ook je eigen slingers op hangen zeg ik altijd. Daarom heb ik de website in deze laatste paar dagen een nieuwe jas gegeven. Hopelijk wordt het zoeken naar onderwerpen en andere informatie voor jullie nu ook wat makkelijker en overzichtelijker. Ik ben er zelf al heel blij mee, hoewel er altijd ruimte blijft voor verbetering natuurlijk. Daarvoor vraag ik jullie hulp.

Heb je nog dingen die je mist, of kom je iets tegen wat niet klopt of niet goed werkt, meldt het mij dan. Ik hoor het graag.

Zo, nu ga ik even terug naar mijn bakkie koffie en verder met het voorbereiden van een workshop over Taal en ICT. Ik mag die gaan geven op een studiedag van de onderbouw van de stichting Escaldascholen op 15 maart in het mooie Breskens in Zeeuws Vlaanderen. Heb jij ook interesse om mij een keer op je school uit te nodigen, kijk dan eens op mijn pagina met het workshopoverzicht. Wie weet zit er ook iets bij voor jullie school.

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares