Gratis e-Book voor jou !

Heel erg handig om met dit e-Book stap voor stap de app door te nemen. Je kunt op deze manier makkelijk nog eens terugkijken en het maakt het inzetten van de app in de praktijk een stuk makkelijker.

Cathy

Leerkracht groep 2

Wat een handig en praktisch naslagwerk. Op deze manier kom ik er makkelijker aan toe om dit in te zetten in mijn dagelijkse onderwijspraktijk. Ik zou dit e-Book dan ook zeker aanbevelen aan collega’s.

Chantal

leerkracht groep 1-2

combineer met andere apps

Meer dan 15 lestips in het e-Book!

Al meer dan 100 keer gedownload

%

Tevredenheid

Heb je ook interesse in mijn gratis E-book?

Bestel het hier in de webshop

Bekijk ook meteen mijn andere E-books

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares