Het kostte even wat moeite om de juiste foto’s te kiezen, zonder die leuke kindergezichten, maar hier is dan mijn digitale kerstwens van 2015.

Je kunt hem echter alleen via mijn facebookpagina bekijken want deze site laat invoegen van het mediabestand niet toe, jammer!
Mijn eerste versie werd trouwens binnen “no time” van mijn Facebookpagina verwijderd omdat ik muziek eronder had gezet met copyright. Weer wat geleerd en bedankt Facebook voor deze snelle actie.
Via een tip van mijn dochter ben ik door gaan zoeken en heb ik een vergelijkbaar muziekstuk gevonden. (No copyright)
Voor volgend jaar hebben mijn kinderen beloofd zelf iets te spelen op de gitaar en de piano en op te nemen voor mij, we zullen zien 🙂 .

Ik wens iedereen bij deze alvast hele fijne kerstdagen en een geweldig 2016 vol onderwijsinspiratie, geluk en gezondheid!

 

 

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas en blijf meteen op de hoogte van het laatste nieuws van deze site.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: