Midden Nederland start vandaag en heeft er ongetwijfeld weer veel zin in. Op Facebook volg ik een aantal onderwijsgroepen en de tips en foto’s werden weer volop gedeeld deze week. Ik mag zelf nog even genieten van het mooie weer maar bruis al wel van de ideeën.

Op mijn Pinterestaccount kun je veel van deze ideeën terug vinden voor bijvoorbeeld je lokaal, je klassenmanagement of coöperatieve werkvormen voor de groepsvorming in de eerste weken. Ook kun je er heel heel themaborden vinden.

Snuffel dus zeker even rond op mijn Pinterestaccount. Mocht je nog geen account hebben, maak er een gratis aan. Het is echt de moeite waard!

image

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares