Laat je inspireren

Masterclasses | videotutorials | online coaching

Lees meer

 

De deuren zijn nu gesloten …

Maar je hoeft je geen zorgen te maken.
Vul het onderstaande formulier in om op de wachtlijst te komen.

Iedereen op de wachtlijst krijgt toegang tot een speciale bonus wanneer de inschrijving in juli 2021 begint.

Schrijf je nu in

Word lid van de Online Academy en laat je inspireren rondom Taal en ICT.

Waanneer je hier inschrijft kom je op de wachtlijst en hoor jij het als eerste wanneer er een kortingscode beschikbaar komt en je kunt aansluiten.

Inschiijven met korting kan tot 31 oktober 2021

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

De Digitaalspeciaal Online Academy

is een jaarlijks  lidmaatschap dat is ontworpen om docenten (zoals jij) te helpen het gevoel van digitale onbekwaamheid  te verminderen en de interesse voor ICT in de klas te vergroten.  Met de coaching in de academy leer je een weg vinden in het digitale bos en kun je, op een moment dat het jou uitkomt, jezelf verdiepen in een  ICT-tool of app!

 

Geen deadlines. Alleen middelen.

Als er één ding is dat ik heb geleerd na 32 jaar voor de klas te staan in het speciaal onderwijs, is dat gemiste deadlines, lange takenlijsten, live-studiedagen  op verkeerde momenten en wekelijkse deelname aan cursussen moeilijk zijn voor iedereen.

Je hebt het druk en ik wil het je dit schooljaar zo gemakkelijk mogelijk maken om ICT-tools in combinatie met taaltips passend te gebruiken voor jouw leerlingen.

Met leren op afstand, blended learning en hybride leren gaan we samen aan de slag.

 

Een lidmaatschap in de Online Academy

geeft je elke keer weer  toegang tot nieuwe ideeën, strategieën en spotlight-tools om ICT implementatie dit schooljaar gemakkelijker te maken!

Er zitten inmiddels meer dan 30 collega’s uit PO en SO in de Academy!

 

Om de live online coaching zo persoonlijk mogelijk te maken maak ik de ledengroep bewust niet te groot.

Zo kan ik tijdens onze maandelijkse live coaching-sessies aansluiten bij ieders persoonlijke leervragen.

 

Wat zeggen de leden van de Online Academy ervan: 

 

💬 “Ik vind het geweldig. Ik heb in deze eerste maand al heel veel manieren gevonden om met mijn leerlingen online aan de slag te gaan en hen te helpen om creativiteit en ICT te combineren.” – Janne, Ondersteuner cluster 2

💬 “Ik vind de inhoud en de middelen die je levert heel fijn! Het is doeltreffend en duidelijk. Bedankt voor wat je biedt aan docenten zoals ik die gepassioneerd zijn voor taal en ICT in de klas!” –  Sonja, leerkracht speciaal onderwijs

💬 “Ik moest je gewoon laten weten … ik vind de Online Academy geweldig! Je lessen zijn zo compleet in de manier waarop ze zijn opgezet. Er is zoveel informatie in elke les en de manier waarop de lessen zijn opgezet, maakt het buitengewoon gemakkelijk te gebruiken en uit te voeren, ongeacht het niveau dat je onderwijst. Ik waardeer het ook dat je video’s geeft om naar te luisteren, een pdf-gids om mee te volgen en alle bonusitems. ” – Esther, leerkracht basisonderwijs

💬 “De online-webinar heeft me geprikkeld, er ging van alles borrelen bij me, m’n hoofd stroomde over van ideeën! Zoveel kansen om met mijn leerlingen gesproken taal te visualiseren, activiteiten of uitstapjes te verwerken maar ook om taal bij hen uit te lokken!” Linda van Elst, leerkracht cluster 2

💬 “Ik vond jouw online training Book creator echt een aanrader! Je geeft een hele duidelijke uitleg over het programma en geeft super veel inspiratietips! Mijn complimenten!”- Chantal Mailly, logopediste

 

 

Eerste kans om weer mee te doen in juni 2021!

 

Ik heb in het afgelopen jaar twee keer de deuren geopend …
de inhoud van de Academy vult zich steeds verder en nieuwe leden krijgen hierdoor ook direct toegang tot alle content van de periodes daarvoor.

Wanneer je lid wordt van de Digitaalspeciaal Online Academy krijg je direct toegang tot alle masterclasses met al hun bijbehorende downloads!

 

Juni 2020:

Masterclass Book Creator in de klas. In 8 modules, aangevuld met EBook en andere downloads kun jij deze zeer uitgebreide online tool inzetten bij de taalontwikkeling van jouw leerlingen.

Februari 2021: Masterclass Bitsboard voor ondersteuning van de taalontwikkeling

Canva picto

Najaar 2021: Met de masterclass Canva for education leer je hoe je deze creatieve tool kunt  gebruiken voor jouw lessen, maar ook hoe je interactief opdrachten kunt geven aan jouw leerlingen.

Zomer 2021: Spelen met mindmaps
Wat zijn mindmaps? Waarom zijn ze zo waardevol? Hoe zet je ze in? En wat voor werkvormen kun je gebruiken om te spelen met mindmaps?

In deze training vertel ik je dit allemaal.

Geen huiswerk of live deelname vereist

Zolang je lid bent van de Digitaalspeciaal Online Academy , heb je toegang tot alle inhoud die wordt uitgebracht en kun je op elk moment naar binnen duiken.

Als je besluit dat het lidmaatschap niets voor jou is, kun je de inhoud downloaden waarvoor je hebt betaald. Wanneer je later dat schooljaar alsnog wilt aansluiten kan dat. Je hebt het hele schooljaar toegang.

Er is geen huiswerk en geen live deelname vereist.
Er is ook geen tijdschema waarna je jezelf moet houden. Maak je eigen schema!

Zelf maak ik wel een jaarschema voor de online coachingsessie. De opnames hiervan kun je echter altijd terugkijken binnen de academy, op een moment dat het jou uitkomt.

Ik geef je dus alle bronnen (Masterclass en gids) en ondersteuning (Video Q&A) die je op elk moment kunt bekijken, beluisteren en lezen!

De Online Academy is op dit moment gesloten

De Digitaalspeciaal Online Academy

Bij deelname krijgen leden toegang tot:

Online trainingen:

Videomodules waarin ik een ICT -tool met je doorneem en manieren deel om het te laten werken in klaslokalen.
In de bijlagen infographics of een audioversie om te downloaden.

Educatieve ebooks:

Een PDF-document met een overzicht van het onderwerp, volledige handleiding van de ICT tool, technische tips voor gebruik in de klas op niveau (Groep 1-8) en vakoverschrijdende tips.

Live Online coaching:

Een live-coaching via ZOOM waarin ik iedere maand met jullie een detail uit de training belicht en allerlei vragen beantwoord.
de opnames zijn daarna steeds beschikbaar op de speciale pagina van de academy.

Verrassingsbonusitems:

Planningspagina’s, promotiecodes, eerste looks, leesaanbevelingen, Organisatietips en meer verrassingen die elke maand variëren!

De Digitaalspeciaal Online Academy

De plek waar jij op een creatieve manier aan de slag gaat met digitale tools die de taalontwikkeling van jouw leerlingen ondersteunen.

 

 

 

 

 

Het is mijn missie om de mogelijkheden van ICT voor jou zichtbaar te maken zodat jij met kennis en creativiteit jouw leerlingen met een extra taalbehoefte passend kunt begeleiden.

 

De Online Academy is op dit moment gesloten (we starten steeds aan het begin van het nieuwe schooljaar)

Laat je inspireren

Masterclasses | videotutorials | online coaching

contact

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares