Hoe vaak werk jij coöperatief? Bij het activeren van voorkennis? Misschien bij het controleren van begrip of bij ieder thema? Doen jullie dat in elke groep en ook schoolbreed? Lees mijn artikel over coöperatief werken. Daarin deel ik met jullie de werkwijze waarop marjolein Tenholter op RK De Regenboog het aanpakt. Bijgevoegd de gratis downloads die ze beschikbaar heeft gesteld. Ik hoor graag jullie ervaringen met coöperatief werken. Pakken jullie het ook schoolbreed aan vanaf groep 1? Lees hier verder voor het artikel en de downloads.

Wil jij creatief aan de slag met taal en digitale tools?

Bekijk dan al mijntrainingen in de Digitaalspeciaal Online Academy!

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn online trainingen en masterclasses.

Via deze mailinglijst ontvang je meteen een kortingscode waarmee je kortingen kunt krijgen tot 50%!
Ook ontvang je als eerste het laatste nieuws over de Digitaalspeciaal Online Academy.

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares