Hoe vaak werk jij coöperatief? Bij het activeren van voorkennis? Misschien bij het controleren van begrip of bij ieder thema? Doen jullie dat in elke groep en ook schoolbreed? Lees mijn artikel over coöperatief werken. Daarin deel ik met jullie de werkwijze waarop marjolein Tenholter op RK De Regenboog het aanpakt. Bijgevoegd de gratis downloads die ze beschikbaar heeft gesteld. Ik hoor graag jullie ervaringen met coöperatief werken. Pakken jullie het ook schoolbreed aan vanaf groep 1? Lees hier verder voor het artikel en de downloads.

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas en blijf meteen op de hoogte van het laatste nieuws van deze site.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: