Wist jij dit al? Je kunt jezelf abonneren op deze site. Telkens wanneer er dan iets nieuws wordt gepubliceerd krijg jij automatisch een mailtje hierover in je mailbox. Dus geen nieuwsbrieven die vol staan met onnodige informatie en je mailbox laten overlopen maar gewoon een reminder. obonneren

Je doet dit door je mailadres in te vullen in dit venster wat rechts in de zijbalk staat. Op deze afbeelding zie je een uitvergroting. Handig toch?

Zo blijf je altijd op de hoogte.

Je kunt jezelf ieder moment weer uitschrijven natuurlijk.

Wil je daarnaast ook van alle andere dingen op de hoogte blijven die ik deel, volg mij dan ook via Facebook! Klik daarvoor de Facebook vind-ik-leuk-button aan.

 

Bedankt voor het volgen!!

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares