Augmented reality en kleuters, ja natuurlijk kan dat. Denk maar eens aan de geweldige hit van Albert Heijn met de Dino app afgelopen zomer 2016. Al eerder schreef ik een artikel over de app Quiver. Lees het hier terug.  Het is een leuke manier om met augmented reality kleurplaten tot leven te laten komen.

Nu is er natuurlijk ook een speciale Halloween versie.

Download de Halloween kleurplaat via www.quivervision.com en teken deze keer met alleen een dikke zwarte stift waar je jouw pompoen uit wil snijden.

Gebruik daarna je iPad en de app Quiver en kijk wat er gebeurt.

imagequiver

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook al laat je Halloween passeren als thema in je klas, misschien is dit dan leuk voor afsluitingsmoment van de dag? Of gebruik een van de andere leuke kleurplaten van Quiver.

Veel plezier!

 

 

 

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares