Heb jij wel eens nagedacht over QR-codes in de klas? En dat dan ook nog eens in combinatie met kleuters? Zelf heb ik het al een aantal keren uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben over de mogelijkheden.
Na afloop van een brainstorm-sessie rondom Flipping the Classroom op onze school, met een collega uit de ICT werkgroep,  kwam ik op steeds meer ideeën waarbij ik de QR-code in mijn klas zou kunnen inzetten. Dat heeft ertoe geleid dat ik jullie mijn eerste 10 mogelijkheden voor QR-codes in de kleuterklas presenteer.
Benieuwd naar wat deze zijn en vooral hoe je het inzet? Lees dan hier verder.

Related Post

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas en blijf meteen op de hoogte van het laatste nieuws van deze site.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Download hier jouw gratis eBook

In 5 stappen neem ik je mee om een digitaal verhaal te maken voor of met jouw leerlingen. Daarnaast krijg je meer dan 15 extra lessuggesties om direct mee aan de slag te gaan in jouw groep.

Maak er een speciaal verhaal van, wat betekenisvol is en blijft.

 

 

Een downloadlink is onderweg naar je mailbox. Controleer ook je spambox, mocht je niets ontvangen hebben.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: