Heb jij wel eens nagedacht over QR-codes in de klas? En dat dan ook nog eens in combinatie met kleuters? Zelf heb ik het al een aantal keren uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben over de mogelijkheden.
Na afloop van een brainstorm-sessie rondom Flipping the Classroom op onze school, met een collega uit de ICT werkgroep,  kwam ik op steeds meer ideeën waarbij ik de QR-code in mijn klas zou kunnen inzetten. Dat heeft ertoe geleid dat ik jullie mijn eerste 10 mogelijkheden voor QR-codes in de kleuterklas presenteer.
Benieuwd naar wat deze zijn en vooral hoe je het inzet? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van mijn online trainingen?

Trainingen, webinars, workshops. Facebook lives met coaching en inspiratie op het gebied van taal en ICT.

Volg vanuit je eigen huiskamer op jouw eigen tempo en tijdstip mijn trainingsaanbod en workshops.

Via deze mailinglijst ben je als eerste op de hoogte van de komende events en aanbiedingen.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan elke mail. Bij Gmail en Hotmail komen mijn mails vaak in SPAM terecht. Wil geen enkele mail missen? Voeg mijn mailadres dan toe aan jouw lijst met vertrouwde contacten of bij Gmail aan de mailbox Primair. Groet, Marita

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares