Selecteer een pagina

Heb jij wel eens nagedacht over QR-codes in de klas? En dat dan ook nog eens in combinatie met kleuters? Zelf heb ik het al een aantal keren uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben over de mogelijkheden.
Na afloop van een brainstorm-sessie rondom Flipping the Classroom op onze school, met een collega uit de ICT werkgroep,  kwam ik op steeds meer ideeën waarbij ik de QR-code in mijn klas zou kunnen inzetten. Dat heeft ertoe geleid dat ik jullie mijn eerste 10 mogelijkheden voor QR-codes in de kleuterklas presenteer.
Benieuwd naar wat deze zijn en vooral hoe je het inzet? Lees dan hier verder.

Related Post

Pin It on Pinterest

Share This

Download hier jouw gratis eBook

Maak in 5 stappen een digitaal verhaal en krijg meer dan 15 extra lessuggesties om direct mee aan de slag te gaan in jouw groep.

 

Bekijk je dit per mobiel telefoon? Klik dan hier http://eepurl.com/cERwNH

Een downloadlink is onderweg naar je mailbox. Controleer ook je spambox, mocht je niets ontvangen hebben.

%d bloggers liken dit: