Heb jij wel eens nagedacht over QR-codes in de klas? En dat dan ook nog eens in combinatie met kleuters? Zelf heb ik het al een aantal keren uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben over de mogelijkheden.
Na afloop van een brainstorm-sessie rondom Flipping the Classroom op onze school, met een collega uit de ICT werkgroep,  kwam ik op steeds meer ideeën waarbij ik de QR-code in mijn klas zou kunnen inzetten. Dat heeft ertoe geleid dat ik jullie mijn eerste 10 mogelijkheden voor QR-codes in de kleuterklas presenteer.
Benieuwd naar wat deze zijn en vooral hoe je het inzet? Lees dan hier verder.

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas.

Meld je hier aan en ontvang meteen maandelijks de nieuwsbrief met het laatste nieuws van de site en  het laatste nieuws over acties en evenementen. Ook ontvang je meteen het speciale wachtwoord voor toegang tot alle gratis downloads.

Uitschrijven is altijd op ieder moment mogelijk.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Leuk dat je er bent!

Delen mag natuurlijk!

Shares