Hieronder ziet u het overzicht van de workshops. Voor meer informatie, ga naar een afbeelding van uw keuze en klik erop.

U kunt mij uiteraard atijd mailen voor een workshop op maat via info@digitaalspeciaal.nl

Marita Teunisse

Marita Teunisse

Eigenaar Digitaalspeciaal

Heb jij soms ook zo genoeg van al die workshops voor het onderwijs, gegeven door mensen die zelf nog nooit op de onderwijswerkvloer hebben gestaan?

Wil jij nu wel eens een workshop volgen voor de praktijk, gegeven door iemand uit de praktijk?

Wil jij graag meer doen met Taal en ICT in jouw dagelijkse kleuteronderwijs?

Ik geef jou via deze site inspiratie en tips rondom taal, ICT en spelend leren voor kleuters en de groepen 3-4. Daarnaast kom ik je graag persoonlijk begeleiden in een workshop.

Het is mijn missie om jouw taalonderwijs speciaal te maken, gebruikmakend van zoveel mogelijk ICT tools en spelende leervormen zoals drama en ontdekkend leren.

DigiTAALspeciaal dus!

Tijdens het volgen van de workshop passende apps kregen we interessante informatie en veel bruikbare tools om mee te nemen naar de onderwijspraktijk. Ik ben erg enthousiast geworden. We hebben veel kunnen uitproberen en het was erg fijn om alles nog eens na te kunnen lezen in de stap voor stap handleidingen.

Marieke

Leerkracht groep 2

Bij Marita heb ik onlangs weer een workshop gevolgd over tablets in de onderbouw.  Zoals altijd wordt alles duidelijk uitgelegd en leidt Marita je stap voor stap door de nieuwe ontwikkelingen heen. Een echte aanrader.

Loes

Leerkracht groep 1-2

Bruikbare inhoud, vlot tempo en uitdagende en afwisselende werkvormen. Ik heb veel nieuwe ideeën gekregen waarmee ik in de praktijk direct aan de slag kan tijdens deze workshop Taal en ICT in de onderbouw.

Francoise

Leerkracht groep 1-2

Ontvang een gratis applijst voor kleuters!

Ontvang de gratis download: kleuterapps voor in de klas en blijf meteen op de hoogte van het laatste nieuws van deze site.

 

Bedankt! Je bent succesvol ingeschreven. Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, wil je echter toch uitschrijven dan kan dat natuurlijk altijd onderaan de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: