Selecteer een pagina

Hieronder ziet u het overzicht van mijn workshops. Voor meer informatie, ga naar een afbeelding van uw keuze en klik erop.

Marita Teunisse

Marita Teunisse

Eigenaar Digitaalspeciaal

Heb jij soms ook zo genoeg van al die workshops voor het onderwijs, gegeven door mensen die zelf nog nooit op de onderwijswerkvloer hebben gestaan?

Wil jij nu wel eens een workshop volgen voor de praktijk, gegeven door iemand uit de praktijk?

Wil jij graag meer doen met Taal en ICT in jouw dagelijkse kleuteronderwijs?

Ik geef jou via deze site inspiratie en tips rondom taal, ICT en spelend leren voor kleuters en de groepen 3-4. Daarnaast kom ik je graag persoonlijk begeleiden in een workshop.

Het is mijn missie om jouw taalonderwijs speciaal te maken, gebruikmakend van zoveel mogelijk ICT tools en spelende leervormen zoals drama en ontdekkend leren.

DigiTAALspeciaal dus!

Bij juf Marita heb ik verschillende workshops gevolgd over het gebruik van de iPad. Haar duidelijke uitleg en goede voorbereiding zorgen ervoor dat ik snel aan de slag kan. Een aanrader dus!! Anja

Leerkracht groep 2

Bij Marita heb ik onlangs weer een workshop gevolgd over tablets in de onderbouw.  Zoals altijd wordt alles duidelijk uitgelegd en leidt Marita je stap voor stap door de nieuwe ontwikkelingen heen. Een echte aanrader.

Loes

Leerkracht groep 1-2

Bruikbare inhoud, vlot tempo en uitdagende en afwisselende werkvormen. Ik heb veel nieuwe ideeën gekregen waarmee ik in de praktijk direct aan de slag kan tijdens deze workshop Taal en ICT in de onderbouw.

Francoise

Leerkracht groep 1-2

Neem hier contact met mij op voor meer informatie of een gratis offerte

15 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: